Wie zijn wij?

Angela Smit

In 2007 ben ik gestart met de praktijk en vier dit jaar mijn 10-jarig jubileum!

Laila 

Laila is bijna 10 jaar oud en gaat graag mee met de wandelcoaching!

Over mij
Mijn naam is Angela Smit en ben geboren in 1975. In 2004 ben ik in Borger neergestreken waar ik met veel plezier woon en werk.

Na mijn HBO studie Personeel en Organisatie ben ik me gaan specialiseren in het coachen en begeleiden van mensen zodat ik mensen niet alleen in hun werk kan coachen, maar ook in hun persoonlijke situatie.

Praktijk Antahkarana bestaat sinds 2007. Ik heb mijn praktijk aan huis en ik werk zowel met (hooggevoelige) volwassenen als kinderen. Naast het coachen geef ik workshops, wandelcoaching en healings . Ook kun je bij mij terecht voor een heerlijke ontspannende Energetische Gezichtsmassage.

In mijn werk maak ik gebruik van wat ik doorkrijg via het voelen, zien en horen en vertaal dit graag naar praktische en concrete inzichten voor mensen. Het is één van de mooiste manieren van werken en zou niet meer anders willen.

Wil je een afspraak maken of weten of ik iets voor jou kan betekenen? Wacht niet en bel of mail me.
.

Telefoon

0599 236 008

email

info@antahkarana.info

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. 

www.antahkarana.info
www.edelstenen-webshop.nl
www.wandelcoaching-drenthe.nl
www.kindercoachangela.nl
www.angelsatwork.nl

Nog veel meer moois!

Edelstenen Webshop Antahkarana

Naast Antahkarana is er ook Edelstenen Webshop Antahkarana. Een groot assortiment aan ruwe en gepolijste edelstenen, sieraden en bijzondere edelstenen producten. Eenvoudig besteld en snel geleverd!
www.edelstenen-webshop.nl

Angels at Work

Wil je alles weten over Engelen? Bezoek dan onze webshop Angels at Work (een samenwerking tussen mijn lieve collega Elisabeth Hammink en mijzelf). Hier vind je alle informatie over workshops, meditaties en Boodschappen van de Engelen. Ook kun je hier een Engelen dagkaart bekijken!
www.angelsatwork.nl

Wandelcoaching Drenthe

Wandelcoaching is een zeer fijne en laagdrempelige manier van coachen. De viervoeter hiernaast (Laila) gaat graag mee, maar dit hoeft niet. Als je zelf graag je hond wilt meenemen is dat natuurlijk ook helemaal goed.
www.wandelcoaching-drenthe.nl

Volg Antahkarana op Facebook