Boodschap van de Gidsen en Engelen

Boodschap van de Gidsen en Engelen in Sprookjesvorm
In mijn werk maak ik gebruik van wat ik voel, zie en hoor en probeer dit op een heldere manier voor je te vertalen zodat het je helpt om inzicht te krijgen. Een hele mooie manier hiervoor is het schrijven van een persoonlijk verhaal/ sprookje voor jou.

Door af te stemmen op jouw energie en te gaan schrijven met één van je Gidsen of met de Engelen ontstaat er al schrijvend een verhaal/sprookje met mooie symbolische boodschappen voor je. Op deze wijze krijg je een unieke persoonlijke aanreiking van de Gidsen en Engelen op papier.

Uitwerking
De boodschap beslaat ongeveer 1 A4 en wordt binnen ongeveer één tot twee weken na betaling aan je doorgemaild. Deze boodschap is geheel vertrouwelijk en wordt niet aan derden verstrekt.

De voorbeelden die op de site staan vermeld zijn met uitdrukkelijke toestemming van de opdrachtgever gebruikt. Klik hier om ze te lezen.

Hoe te bestellen?
Je kunt per mail of via de webshop een aanvraag doen voor een Gidsen-of Engelenboodschap in sprookjesvorm. Mail svp je naam + foto door.

Informatie:
Bel of mail voor meer informatie.
telefoon: 0599236008
mail: info@antahkarana.info

Prijs:
€ 25,00 per boodschap.

Telefoon

0599 236 008

email

info@antahkarana.info

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.